Commis 1

Capella Hotels & Resorts

  • Yan Nawa, Sathon, Bangkok
  • Permanent
  • Full-time
  • 15 days ago
Position OverviewTo produce a consistent and high-quality product in the assigned Place of Work and provide a courteous, professional, efficient and flexible service consistent with the Capella Bangkok Standards Policies & Procedures in order to maximize guest satisfaction.The Role
  • To produce a consistent and high quality product, provide a courteous, professional, efficient and flexible service at all times, following the Capella Bangkok Standards of Performance.
เพื่อสร้างผลิตภัณฑ์ที่มีคุณภาพสม่ำเสมอและให้บริการสุภาพ แบบมืออาชีพ และมีประสิทธิภาพและยืดหยุ่นตลอดเวลาตามมาตรฐานการปฏิบัติงานของ โรงแรมคาเปลล่า
  • To perform all duties and tasks in the assigned Place of Work to the standard set.
ปฏิบัติหน้าที่และหน้าที่ในสถานที่ทำงานที่ได้รับมอบหมายให้เป็นไปตามมาตรฐาน
  • To be entirely flexible and adapt to rotate within the different sub departments of the Kitchen Division or any other Department of the hotel as assigned.
มีความยืดหยุ่นและสามารถปรับตัวให้เข้ากับแผนกย่อยของครัวหรือแผนกอื่นๆของโรงแรมตามที่ได้รับมอบหมาย
  • To be fully conversant with all services and facilities offered by the hotel.
รู้จักกับบริการและสิ่งอำนวยความสะดวกทั้งหมดที่โรงแรมนำเสนอ
  • To handle all HACCP forms for your area on a daily basis.
จัดการรูปแบบการวิเคราะห์อันตรายและจุดควบคุม ทั้งหมดสำหรับพื้นที่ของคุณในชีวิตประจำวัน
  • To perform opening and closing procedures established for the Place of Work as assigned.
ดำเนินการตามขั้นตอนการเปิดและปิดสำหรับสถานที่ทำงานตามที่ได้รับมอบหมาย
  • To ensure that the Place of Work and surrounding area is kept clean and organized at all times.
เพื่อให้มั่นใจได้ว่าสถานที่ทำงานและพื้นที่โดยรอบสะอาดและเป็นระเบียบตลอดเวลา
  • To monitor operating supplies and reduce spoilage and wastage.
ตรวจสอบอุปกรณ์ที่ใช้งานและลดการเน่าเสียและการสูญเสียของอาหาร
  • To handle guest enquiries in a courteous and efficient manner and report guest complaints or problems to supervisors if no immediate solution can be found and assure follow up with guests.
จัดการกับข้อซักถามของผู้มาเยือนด้วยวิธีที่สุภาพและมีประสิทธิภาพ และรายงานการร้องเรียนหรือปัญหาเกี่ยวกับผู้เข้าร่วมประชุมให้กับผู้บังคับบัญชา ถ้าไม่มีวิธีแก้ปัญหาเร่งด่วนสามารถพบได้และตรวจสอบการติดตามผลกับแขก
  • Follows recipes, portion controls, and presentation specifications as set by Chef.
ปฏิบัติตามสูตรการควบคุมส่วนและข้อกำหนดการนำเสนอตามที่หัวหน้าครัวกำหนด
  • Has understanding and knowledge to properly use and maintain all working equipment.
มีความรู้ความเข้าใจในการใช้และบำรุงรักษาอุปกรณ์การทำงานทั้งหมดอย่างถูกต้อง
  • Assists with the cleaning, sanitation, and organization of kitchen, walk-in chillers, and all storage areas.
ช่วยในการทำความสะอาดการสุขาภิบาลและการเดินตรวจตุ้เย็นและพื้นที่จัดเก็บของอาหารทั้งหมด
  • To understand and strictly adhere to the Rules & Regulations established in the Employees Handbook and the Hotel's policy on Fire, Hygiene, Health and Safety.
เข้าใจและปฏิบัติตามกฎและข้อบังคับที่กำหนดไว้ในคู่มือพนักงานและนโยบายโรงแรมเกี่ยวกับการดับเพลิง สุขอนามัย สุขภาพและความปลอดภัยของโรงแรม
  • To report for duty punctually wearing the correct uniform and name tag at all times.
รายงานการปฏิบัติหน้าที่ตรงต่อเวลา สวมใส่ชุดเครื่องแบบและป้ายชื่อที่ถูกต้องตลอดเวลา
  • To maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times.
เพื่อให้ได้มาตรฐานด้านสุขอนามัยที่ดีตลอดเวลา
  • To maintain a good rapport and working relationship with staff in the outlet and all other departments.
รักษาความสัมพันธ์ที่ดีและความสัมพันธ์กับทีมในแผนกและแผนกอื่นๆ
  • To attend and contribute to all staff meetings Departmental and Hotel trainings scheduled and other related activities.
เข้าร่วมประชุมและจัดกิจกรรมการอบรมพนักงานทุกคน
  • To be flexible, responding quickly and positively to changing requirements including the performance of any tasks requested of you.
มีความคล่องตัวตอบสนองต่อความต้องการที่เปลี่ยนแปลงไปอย่างรวดเร็วและรวมถึงประสิทธิภาพของงานที่คุณต้องการ
  • Check occupancy level and prepare mise en place accordingly.
ตรวจสอบระดับการเข้าพักและจัดเตรียมงานให้เหมาะสม
  • Co - operate with the supervisor in planning of the functions and maintaining proper stock levels.
ร่วมมือกับผู้บังคับบัญชาในการวางแผนการทำงานของงานจัดเลี้ยงและการรักษาระดับสต็อคที่เหมาะสม
  • Co-ordinate and communicate with the Section Chef with regards to all kitchen matters including equipment failure, repairs issues.
ประสานงานและสื่อสารกับหัวหน้าพ่อครัวส่วนที่เกี่ยวกับเรื่องครัวทั้งหมดรวมถึงความล้มเหลวของอุปกรณ์การซ่อมแซมหรือปัญหาอื่นๆที่เกี่ยวกับการลงทุน
  • Maintain hygienic and proper condition of your section area and all the equipment.
Follow and food hygiene & HACCP SOP'sรักษาสุขอนามัยและสภาพที่เหมาะสมของพื้นที่ของคุณและอุปกรณ์ทั้งหมดที่มีอยู่
  • This job description is not exhaustive. You may be assigned other duties not mentioned above, that you will be expected to follow to the best of your ability.
รายละเอียดงานนี้ไม่อาจครบถ้วนสมบูรณ์ คุณอาจได้รับมอบหมายหน้าที่อื่น ๆ ที่ไม่ได้กล่าวถึงข้างต้นว่าคุณจะต้องปฏิบัติตามอย่างสุดความสามารถ
  • From time to time you may be asked to undertake duties that are not included in this job description. You should agree to undertake these duties as long as the request is reasonable and will not affect your health safety or security.
คุณอาจถูกร้องขอให้ทำหน้าที่ที่ไม่ได้รวมอยู่ในหน้าที่ความรับผิดชอบในตำแหน่งที่ระบุข้างต้นนี้เป็นครั้งคราวคุณควรตกลงที่จะทำหน้าที่ เหล่านี้ตราบเท่าที่คำขอมีความสมเหตุสมผลและจะไม่มีผลต่อความปลอดภัยหรือความปลอดภัยด้านสุขภาพของคุณTalent ProfileQualificationo Diploma in Culinary Arts of equivalent certificationsWork Experienceo Experiences in similar role at luxury hotels/resortTechnical Skillso Excellent interpersonal skills with personable character, a team player and good at cultivating strong guest relationso Basic command in spoken and written Englisho Knowledge in culinary techniques

Capella Hotels & Resorts