Executive Chef

Pattaya Marriott Resort and Spa

  • Bang Lamung, Chon Buri
  • Permanent
  • Full-time
  • 1 month ago
รายละเอียดEducation and Experience
  • High school diploma or GED; 6 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.
OR
  • 2-year degree from an accredited university in Culinary Arts, Hotel and Restaurant Management, or related major; 4 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.
CORE WORK ACTIVITIESLeading Kitchen Operations for Property
  • Leads kitchen management team.
  • Provides direction for all day-to-day operations.
  • Understands employee positions well enough to perform duties in employees' absence or determine appropriate replacement to fill gaps.
  • Provides guidance and direction to subordinates, including setting performance standards and monitoring performance.
  • Utilizes interpersonal and communication skills to lead, influence, and encourage others; advocates sound financial/business decision making; demonstrates honesty/integrity; leads by example.
  • Encourages and builds mutual trust, respect, and cooperation among team members.
  • Serving as a role model to demonstrate appropriate behaviors.
  • Ensures property policies are administered fairly and consistently.
  • Reviews staffing levels to ensure that guest service, operational needs and financial objectives are met.
  • Establishes and maintains open, collaborative relationships with employees and ensures employees do the same within the team.
  • Solicits employee feedback, utilizes an "open door" policy and reviews employee satisfaction results to identify and address employee problems or concerns.
  • Supervises and coordinates activities of cooks and workers engaged in food preparation.
  • Demonstrate new cooking techniques and equipment to staff.
แผนก:Culinaryจำนวน:1 อัตราระดับการศึกษา:อนุปริญญา/ปวส. ขึ้นไปเวลาทำงาน:งานประจำเงินเดือน:ตามประสบการณ์ผู้ติดต่อ:Recruitment Teamอีเมล์:เบอร์ติดต่อ:0811176489ลงประกาศเมื่อ:21 ก.พ. 68สวัสดิการ- เงินส่วนแบ่งค่าบริการ (Service Charge)
- ทำงาน 5 วัน หยุด 2 วันต่อสัปดาห์
- วันหยุดนักขัตฤกษ์ 13-16 วันต่อปี
- วันลาพักร้อน
- อาหาร 2 มื้อในวันทำงาน
- ชุดยูนิฟอร์ม
- ประกันสุขภาพ / ประกันชีวิต / ประกันสังคม
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- การฝึกอบรม
- โอกาสเติบโตในเครือแมริออทฯวิธีการสมัครผู้สนใจสามารถส่งประวัติส่วนตัวของคุณมาได้ที่

ChonburiAll